Algemene voorwaarden

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Deze zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben met betrekking tot onze diensten en/of artikelen, stuur dan een e-mail naar lovelygiftsforyou@gmail.com

Algemeen

De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Als u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Lovely Gifts. 

Gereserveerd

Van alle artikelen die hier aangeboden worden is er maar eentje beschikbaar om te kopen.
Het kan gebeuren dat een artikel door 2 kopers tegelijk in het winkelwagentje wordt gedaan.
Het progamma van deze webwinkel kan dit niet voorkomen. Mocht dit gebeuren dan is het sieraad voor de 1e koper, ik stuur uiteraard de 2e belangstellende een berichtje.

Prijs

Alle prijzen zijn in euro´s vermeld en zijn inclusief verzendkosten.

Betalen

Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin het rekeningnummer waar u de betaling naar over dient te maken. De betaling dient vooraf plaats te vinden. De betalingsmogelijkheden zijn: vooraf overmaken.

Als na 2 dagen nog geen betaling is ontvangen of nog reactie is gekomen van de klant, dan zet ik de sieraden terug in de webwinkel en komt de bestelling te vervallen!

Verzenden

Na ontvangst van betaling wordt het pakketje in principe binnen 5 werkdagen afgeleverd op het door u opgegeven huisadres. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u meegedeeld worden. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn.

Annulering

U heeft de mogelijkheid de bestelling binnen 24 uur na het plaatsen van de order te annuleren, zonder extra kosten. Als u de geannuleerde bestelling reeds betaald heeft, ontvangt u het betaalde bedrag terug. Indien u de bestelling niet binnen 24 uur heeft geannuleerd of geen bevestiging van de annulering kunt overleggen, dan bent u betalingsplichtig.

Retourneren

U heeft na de dag van ontvangst van de bestelling 2 weken bedenktijd. Als het bestelde artikel niet aan uw wensen voldoet, dient u een retourzending te melden via de email aan Lovely Gifts. Vanaf de dag van de melding heeft u 2 weken om het artikel retour te zenden. Als een deel van de bestelling wordt geretourneerd dan worden de verzendkosten niet vergoedt. Als de gehele bestelling wordt geretourneerd dan wordt het factuurbedrag incl. de verzendkosten teruggestort. Na ontvangst van de artikelen (in originele en onbeschadigde staat) door Lovely Gifts wordt het geld binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort. De retourzending dient wel eerst aan Lovely Gifts per e-mail gemeld te worden. Het retour te sturen artikel dient in originele staat en onbeschadigd te zijn.                     

Aansprakelijkheid

Lovely Gifts is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen. 

Garantie

Lovely Gifts geeft 3 maanden garantie op het sieraad, mits er geen sprake is van verkeerd gebruik, misbruik of nalatigheid. Wanneer bij normaal gebruik toch gebreken optreden, wordt dit gratis hersteld door Lovely Gifts. Na deze 3 maanden zijn de reparatiekosten in overleg. De kosten en risico van het retour zenden zijn voor de koper. Lovely Gifts stelt vast of de garantie van toepassing is. Lees de tips op de website even door onder het kopje onderhoud sieraden. Hier staat hoe je het beste om kunt gaan met de sieraden.

Wijzigingsrecht

Lovely Gifts behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Lovely Gifts.

Namaak

Niets van de pagina van Lovely Gifts, zowel sieraden en teksten mogen nagemaakt of gekopieerd worden! Alle sieraden van Lovely Gifts zijn zelf ontworpen en daarom dus ook uniek!! Alles is door mij zelf bedacht en met de handgemaakt! Ook mogen foto's van mijn hand niet gebruikt worden voor andere doeleinden!

                                     

© 2009 - 2022 Lovely Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel